Sharjah Excellence Award for Best Security Standrds 2022

Sharjah Excellence Award for Best Security Standrds 2022

توج سمو الشيخ عبدالله بن سالم القاسمي نائب حاكم الشارقة، مؤسسة الزاجل لإدارة المعارض بقيادة سعادة عبدالله سلطان الدح الرئيس التنفيذي للمؤسسة بجائزة الشارقة للتميز في دورة 2022 وذلك في فئة \”جائزة الشارقة لأفضل منشأة مطابقة للمعايير الأمنية\” وذلك بحضور سعادة عبدالله سلطان العويس رئيس غرفة تجارة وصناعة الشارقة وسعادة اللواء سيف الزري الشامسي القائد العام لشرطة الشارقة.

His Highness Sheikh Abdullah bin Salem Al Qasimi, Deputy Ruler of Sharjah, awarded Al Zajil Fairs Management, led by His Excellency Abdullah Sultan Al Dah, CEO of the establishment, with the “Sharjah Best Security Standards Award” in its 2022 cycle for the best facility conforming to security standards, in the presence of His Excellency Abdullah Sultan Al Owais, Chairman of the Sharjah Chamber of Commerce and Industry, and His Excellency Major General Saif Al Zari Al Shamsi, Commander-in-Chief of Sharjah Police.

Scroll to Top