Al Matroushi Group CEO Announces Group’s Newest Project

Al Matroushi Group CEO Announces Group’s Newest Project

Mr. Abdullah Al Dah CEO of Al Matroushi Group announces the latest project of Al Matroushi group, The Village Mall. The project started late in 2023 and expected to finish in 2025 with a build area of 250,000 sq ft and a plot area of 500,000 sq ft. The Village will bring unique services, retail shops, coffee shops, fine dinning outlets, entertainment facilities to Al Suyoh suburb.

أعلن سعادة عبد الله سلطان الدح الرئيس التنفيذي لمجموعة المطروشي عن أحدث مشاريع مجموعة المطروشي \”القرية\” بدأ المشروع في أواخر عام 2023 ومن المتوقع الأتمام في عام 2025 بمساحة بناء تبلغ 250 ألف قدم مربع على ارض تبلغ مساحتها 500 ألف قدم مربع. وستوفر \”القرية \”خدمات فريدة من نوعها ومحلات البيع بالتجزئة والمقاهي والمطاعم الفاخرة والمرافق الترفيهية في منطقة ضاحية السيوح .

Scroll to Top