Al Matroushi Group Celebrates Skate Gate’s 10th Anniversary

Al Matroushi Group Celebrates Skate Gate’s 10th Anniversary

With the presence of H.E Abdullah Sultan Al Dah and a number of his guests and friends, Skate Gate celebrated its 10th Anniversary. The celebration began with the UAE’s national anthem followed by a video of the Ice Rink’s journey since i’s beginning. Following this First Skating Academy performed a series of shows in harmony with the lights show. The shows were followed by H.E Abdullah Al Dah’s announcement of the group’s latest project “The Village”.

بحضور سعادة عبدالله سلطان الدح وعدد من الضيوف والأصدقاء، احتفلت صالة التزلج بعامها العاشر من خلال تنظيم عرض تزلج بالتعاون مع أكاديمية التزلج الأولى وعرض أضواء للتزلج. بدأ الحفل بالسلام الوطني لدولة الامارات العربية المتحدة ثم عرض مقطع عن رحلة بوابة التزلج منذ بدأ المشروع إلى اليوم. عقب ذلك قدمت أكاديمية التزلج الأولى مجموعة من العروض من منتسبي الأكاديمية مع التناغم مع الأضواء ثم تم عرض إعلان سعادة عبدالله الدح عن المشروع الجديد للمجموعة “مركز القرية التجاري” وهو أحدث مشروع في مجموعة المطروشي.
Scroll to Top